Dirk Lahuis

Mijn naam is Dirk Lahuis. Op dit moment maak ik een carrièrestap en investeer in mijn nieuwe toekomst. Een toekomst als Makelaar Vastgoed in Belgie. Daarnaast fotografeer ik, als ontspanning en en omdat ik er anderen schijnbaar een groot plezier mee doe.

Dirk Lahuis

Mijn specialiteit is portret, glamour en boudoir/erotiek. Naast het werken met mensen leg ik graag architectuur en het leven op straat vast. Ervaren en onervaren modellen , maar ook mensen die het gewoon leuk vinden om in een ontspannen sfeer eens op een andere manier op de foto te komen.

Met de fotografie wil ik een sfeer neerzetten die emotie oproept. Een beeld waarmee een reactie wordt opgeroepen die blijft hangen. Het werken met ervaren en onervaren modellen geeft mij evenveel genoegen. Met ervaren modellen zoek ik de uitdaging een beeld neer te zetten wat afwijkt van het doorsnee beeld en wat iets toevoegt aan het Portfolio van beide. Met minder of onervaren modellen probeer ik vanuit een beide aansprekend concept een serie aansprekende foto’s te maken waar wij alle twee blij van worden.

Het liefst werk ik op locatie maar ook studiowerk maakt deel uit van de mogelijkheden. Voor het studiowerk maak ik gebruik van een compleet ingerichte studio. Ik woon in Turnhout in België maar verblijf regelmatig in Noord-Nederland. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden bespreekbaar. Eventuele Visagie wordt verzorgt door een aantal vaste visagisten waar ik regelmatig mee werk. Naast het fotograferen heb ik veel tijd geïnvesteerd in het werken met digitale beeldbewerking.

Als mijn aanpak en stijl je aanspreekt dan kun je contact opnemen zodat we samen de ideeën verder uit kunnen werken.